Over Mij

ONTSPANNEN, VERZORGEN en GENIETEN.
Dat is waar Esmée Jacobs Pedicure & Manicure voor staat.

 
Esmée Jacobs
De vrijheid van een eigen onderneming, het verzorgen van mensen en persoonlijk contact met mensen maken voor mij het vak pedicure als iets heel moois.
Esmée Jacobs
Oprichtster
Social Media
Over Mij
Ik ben Esmée Jacobs, samenwonend en moeder van twee dochters. In 2021 werd mijn droom werkelijkheid: mijn eigen salon!

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als begeleidster in de gehandicaptenzorg, totdat ik in 2016 besloot het roer om te gooien. Ik deed een loopbaantraject en daaruit bleek dat het vak pedicure mij op het lijf geschreven is. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd pedicure en aansluitend heb ik meerdere cursussen gevolgd tot manicure.

Esmée Jacobs Pedicure & Manicure is een luxe en warme salon met aandacht voor kwaliteit. Klanten komen er met een grote glimlach vandaan, omdat de voeten weer netjes verzorgd zijn, lekker aanvoelen en eventuele klachten zijn verholpen. Daarnaast is een behandeling ook een momentje voor jezelf, de ontspanning opzoeken in de hectiek van alledag. Voorop staat ONTSPANNEN, VERZORGEN en GENIETEN.

Mijn salon bevindt zich aan de Nieuwegracht 4-03 in Soest, boven de sportschool BasicFit en naast een kapster en twee schoonheidsspecialisten. Samen vormen we een echte ‘Beauty Street’.

Als ondernemend Pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Ik volg geregeld nieuwe cursussen in mijn vakgebied en ben gespecialiseerd in nagelreconstructie (Sculpture Clear Gel).

 
Ontspannen

Ontspan even lekker tijdens de behandeling.

Verzorgen

Onze handen en voeten zijn een belangrijk deel van ons lichaam.

Genieten

Geniet van verzorgde voeten en handen.